پمپ پلیمری Secrets
پمپ پلیمری Secrets
Blog Article
از مهمترین ویژگیها و مزیتهای این پمپها میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
این در حالی است که انواع محلول های شیمیایی و اسیدی و بازی این امکان را به راحتی دارند و می توانند به سرعت سطح فولاد و آلیاژ های آهنی را از بین ببرند.
به طور کلی در انتخاب پمپهای شیمیایی اجزای به خصوصی مانند هدپمپ، شیرهای چک، پیستون یا دیافراگم باید مورد بررسی قرار گیرد که در ادامه با آنها آشنا میشوید.
طراحی بادوام آنها آزمون زمان را تحمل می کند. این نوع پمپ انتقال مایع راه حلی برای طیف وسیعی از صنایع است.
این پمپها از امنیت بالایی برخوردارند و معمولاً از سیستمهای ایمنی الکتریکی، سیستمهای حفاظت در برابر نشت و سیستمهای خنککننده مناسب بر اساس استانداردها برخوردارند.
همان طور که در بالاتر گفتیم انواع این پمپ ها درست مانند یک پمپ عادی دارای اجزای متعارفی مانند شفت، پروانه، تسمه و … است. اما مسئله ای که وجود دارد این است که جنس این اجزا با پمپ های عادی فرق می کند.
داداش مهمترین برگ برنده ی یه جنگنده ی نسل ۵ رادارگریزی اش هست همون اف۱۴ هر چقدر هم رادار قدرتمندتری…
تماس بگیرید تعمیر پمپ پلیمری مرکز تخصصی عیب یابی و تعمیر انواع پمپ پلیمری یا ضد اسید، تعمیر و بازسازی انواع پمپ پلیمری مگنتی، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
از پمپ پلیمری در انتقال مواد اسیدی ، آب شور دریا ، اسید نیتریک ، اسید سولفوریک ، اسید فسفریک ، مواد آبکاری ، مواد شوینده و مبدل های حرارتی استفاده می شود.
پمپ های کامپکت از این سری، کاملاً به عنوان پمپ گریز از مرکز ثابت یا برای استفاده در ماشین آلات مناسب است.
هنگام انتخاب پمپهای ضداسید باید چند عامل را در more info نظر گرفت. به عنوان مثال باید مشخص باشد که مواد انتقالی در صنایع از چه نوعی هستند و این پمپ قرار است برای کدام صنایع به کار رود.
پمپ پلیمری یکی از انواع پمپ های صنعتی است که با ساختار ویژه و قابلیت های منحصر به فرد برای پمپاژ سیالات با ماهیت شیمیایی خورنده طراحی شده است.
در پمپ اسید شویی یا ضد اسید از محرکههای موتوری که غالبا دارای پروانههای پیچی هستند برای مکش استفاده می گردد. این پروانهها که بسته و یا نیمه باز می باشند باعث شتاب دهی سیال شده و در نتیجه افزایش انرژی جنبشی سبب خروج سیال با فشار زیاد می گردد.